Programma’s & Workshops Bedrijven

Optimaliseer de vitaliteit van uw team met onze voedingsworkshop voor een gezonder en productiever werkklimaat!

Een gezond en vitaal bedrijf

Gezonde werknemers zijn een aanwinst voor ieder bedrijf, steeds meer bedrijven zien dit in.

Een vitale medewerker is namelijk productief, energiek en duurzaam inzetbaar.

Een gezonde en evenwichtige voeding is van cruciaal belang voor de vitaliteit van uw medewerkers.

Tegenwoordig is het echter lastig om een gebalanceerde levensstijl te hanteren. We brengen veel tijd zittend door en er zijn talloze verleidingen op het gebied van voeding. Als voedingscoach kan ik u helpen om uw medewerkers bewust te maken van het belang van gezonde voeding en hen te voorzien van praktische tips en handvatten om gezonde keuzes te maken.

Investeren in de gezondheid van uw medewerkers kan uiteindelijk leiden tot betere resultaten en een hogere productiviteit. Bovendien kan het helpen bij het verminderen van ziekteverzuim en stress, wat de bedrijfskosten kan verlagen.

Ga met mij aan de slag!

Optimaliseer de vitaliteit van uw team met mijn voedingsworkshop voor een gezonder en productiever werkklimaat!

Wat de workshop uw bedrijf oplevert

 • Verminderd ziekteverzuim
  Door medewerkers bewust te maken van het belang van voeding en gezonde keuzes te stimuleren, kunnen mijn workshops helpen bij het verminderen van ziekteverzuim en het voorkomen van (chronische) gezondheidsproblemen.

 • Verhoogde productiviteit
  Mijn voedingsworkshops helpen medewerkers gezonde eetgewoonten te ontwikkelen, wat resulteert in een verbeterde energie, focus en productiviteit op de werkvloer.

 • Verhoogde werktevredenheid
  Een gezonde levensstijl heeft invloed op het algehele welzijn van medewerkers. Mijn workshops kunnen bijdragen aan een positieve werkomgeving en het welzijn en de tevredenheid van medewerkers verbeteren.

 • Hogere betrokkenheid en motivatie
  Wanneer medewerkers zich gesteund voelen in hun gezondheidsdoelen en de tools krijgen om deze te bereiken, kan dit leiden tot een hogere betrokkenheid en motivatie op het werk. Mijn workshops bieden praktische tips en richtlijnen om medewerkers te inspireren en te motiveren om hun gezondheid en vitaliteit te verbeteren.

 • Verbeterde teamdynamiek
  Het volgen van een workshop als team kan de onderlinge band versterken en teamleden aanmoedigen om elkaar te ondersteunen bij het behouden van gezonde voedingsgewoonten. Dit kan de teamdynamiek verbeteren en samenwerking bevorderen.

 • Maatwerk thema’s
  Ieder bedrijf is anders. De workshops kunnen op maat worden afgestemd op de wensen van uw bedrijf

Het aanbod

Workshop Voeding, Balans & Onregelmatige werktijden

495excl. reiskosten

Workshop Voeding, Balans & Onregelmatige werktijden

495excl. reiskosten

Workshop Sport & Voeding

295excl. reiskosten

(Online) Traject: Gezond afvallen met je collega's

495excl. reiskosten

Subsidies en tegemoetkoming

Fit food Balance is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulten waardoor de diensten die verleend worden geheel of gedeeltelijk vergoed worden de aanvullende pakketten van een veel zorgverzekeraars. Als werkgever kan je ervoor kiezen per deelnemer een tegemoetkoming aan te bieden voor deelname aan deze training en dat het resterende bedrag door de werknemer zelf betaald wordt (hetzij vergoed wordt door de zorgverzekering).

Vraag hier een workshop aan