‘Ik ben een enorme snoepkont
maar zorg voor balans in mijn voedingspatroon’

Hi, ik ben Lindsey!

34 jaar en woonachtig in Nijmegen. Sinds mijn 18e ben ik werkzaam als apothekersassistent. Dit werk doe ik nog steeds met veel plezier, maar daarnaast heb ik veel interesse in sport en voeding en ik besloot iets met die passie te gaan doen. Zodoende ben ik gestart met de opleiding tot gewichtsconsulent. Deze heb ik in 2014 succesvol afgerond en vervolgens is Fit Food Balance ontstaan.

Eten wat je wil zonder zichtbare gevolgen voor je lichaam, kan slechts tot een bepaalde leeftijd. Vanaf een bepaalde leeftijd zal je lichaam gaan veranderen. Dit gebeurde ook bij mij en daardoor ben ik geïnteresseerd geraakt in voeding en sport. Ook heb ik al jaren darmklachten en heb ik uitgezocht waar die klachten vandaan kwamen. Een hele zoektocht! De huisarts gooit het bijna altijd op een ‘prikkelbare darm’ en wil het oplossen met medicijnen. Daar kwam ik niet verder mee en daarom heb ik op eigen houtje onderzoek gedaan naar de oorzaak van de klachten. Al snel legde ik de link met voeding. Ik heb ontzettend veel geprobeerd en uitgezocht, waardoor mijn interesse in voeding alleen maar groter werd.

Mijn darmklachten zijn flink verminderd en ondertussen weet ik redelijk wat ik wel en niet kan verdragen, maar het blijft af en toe een raadsel. Door mijn werk als apothekersassistent weet ik ook hoeveel invloed medicijnen op je lichaam kunnen hebben. Natuurlijk pas ik mijn kennis en ervaring graag toe op mijn werk als gewichtsconsulent.

In mijn vrije tijd sport ik graag, ik doe aan hardlopen en sport bij een Outdoor Gym. Daarnaast ga ik graag wandelen met mijn hond Ayla.

Verder ben ik een enorme snoepkont. Ik ben geen grote eter, maar snoep en chocola kan ik moeilijk weerstaan. Ik heb voor mezelf een manier gevonden om zonder schuldgevoel te genieten van al dat lekkers, in combinatie met bewegen en verantwoorde voeding. Dat noem ik ‘balans’.

Met mijn enthousiasme en mijn kennis over voeding help ik jou graag om jóuw balans te vinden!

Wil jij de beste versie van jezelf worden? Neem dan gauw contact met mij op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.