Gratis weekmenu

Eet jezelf lekker in je vel met mijn voorbeeld weekmenu. Vol met makkelijke, gezonde en lekkere maaltijden die jou weer inspiratie geven en motiveren om lekker gezond te eten.

Het weekmenu bevat 1700kcal. Heb jij als doel gewicht verliezen dan is de richtlijn voor vrouwen ongeveer 1500-1800kcal per dag. Het precieze aantal kcal is afhankelijk van een aantal factoren zoals gewicht, lengte, leeftijd en je bewegingspatroon en dus per persoon anders.

Jouw gratis voorbeeld weekmenu begint hier!

Wil jij meteen écht goed aan de slag met afvallen?

Wil jij graag afvallen en heb je geen idee hoeveel kcal jij per dag moet nuttigen om jouw doel te behalen?
Dan is mijn Back in Shape Guide echt iets voor jou!

Hiermee heb ik al meer dan 150 vrouwen mogen helpen een zelfverzekerd en fit lichaam te krijgen.

Nu voor maar €19,95 ipv €39,95

>>> KLIK HIER OM DE BACK IN SHAPE GUIDE AAN TE VRAGEN

Even voorstellen

Ik ben Lindsey van Fit Food Balance en als voedingscoach heb ik al meer dan 150 vrouwen mogen helpen om op een gezonde manier af te vallen en zich daardoor zelfverzekerder te voelen. Met jarenlang eigen ervaring weet ik precies welke struggles je tegenaan loopt als je af wilt vallen.

Ik heb dé manier gevonden om op een verantwoorde manier gewicht te verliezen en tegelijkertijd ook nog te kunnen genieten van lekker eten (en een wijntje ;-)

Ik kijk er naar uit om jou allerlei waardevolle informatie te geven waarmee jij ook een gezond gewicht kan bereiken en tóch kan genieten van lekker eten want dat gun ik jou ook!